flisegalleriet HESSELDAHL aps
Engmarken 18A
8220 Brabrand
Aarhus
Østjylland
87 69 62 22

Fliser i sig selv skaber ikke en spændende indretning. Det er måden, du bruger fliser på, der betyder noget. Fliser, der er perfekte i den ene sammenhæng, kan være forfejlede og upersonlige i andre omgivelser.

Valg af fliser handler om sammenhæng og personlighed. Sammenhæng med den indretning, fliserne bliver en del af. Personlighed, i forhold til dig og din stil.

Du er velkommen til at søge inspiration på egen hånd i vores 500m2 store showroom. Og du er mere end velkommen til at gøre brug af de erfaringer, vi har gjort gennem et liv med fliser som en del af en praktisk og personlig indretning.

Brug os som sparringspartnere, som indretningsarkitekter eller som ansvarlige for en totalløsning. Brug os, hvad enten du er til traditioner eller søger det nye og unikke.

Brug os til fliser uden lige, til anderledes armaturer og italiensk sanitet og inventar, hvis du ønsker rene linjer ud over det sædvanlige.

Med venlig hilsen
Lisbeth og Thomas Hesseldahl
Flisegalleriet Hesseldahl

Lisbeth og Thomas åbnede Flisegalleriet Hesseldahl småt og godt i Galten i 2001 som 2. generation med fliser og hang til Italien.

I 2007 blev drømmen om et showroom udformet som et stort, inspirerende galleri til virkelighed på Engmarken i Brabrand. Her repræsenterer parret nu nogle af Italiens absolut bedste og mest innovative flisefabrikker, ligesom Flisegalleriet Hesseldahl er forhandler af armaturer, sanitet og inventar fra italienske Antonio Lupi.